Συγγραφέας: Miller Frank

ISBN: 978-960-306-934-8

Αριθμός Σελίδων: 112

978-960-306-934-8
14,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
not_interested Εκτός αποθέματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

BOOKS COMIC
 

Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα

 

Κάνε τις αγορές σου με KLARNA και πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική!

To 1986, o Frank Miller και ο David Mazzucchelli συνεργάστηκαν για να αφηγηθούν μια πρωτοποριακή εκδοχή της προέλευσης του Batman – ποιος είναι και πώς έγινε αυτό που είναι. Το «Batman: Year One» γράφτηκε λίγο καιρό μετά το “Dark Knight Returns” («Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει»), τη δυστοπική εξιστόρηση των ύστατων ημερών του Batman, και χάρισε μια νέα διάσταση στην προσωπικότητα του θρυλικού ήρωα.

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει την εισαγωγή του Frank Miller, καθώς και εικαστικό υλικό και προσχέδια που ρίχνουν φως στη δημιουργία ενός από τα σύγχρονα αριστουργήματα της ένατης τέχνης.

Το σενάριο υπογράφει ο Frank Miller («300», «Batman: The Dark Knight Returns», «Sin City»), ενώ η εικονογράφηση ανήκει στον David Mazzucchelli («City of Glass», «Daredevil: Born Again», «Rubber Blanket»).

«Αν υπάρχει ένα βιβλίο που αξίζει να αναφέρεται στην ίδια φράση με το Watchmen και το Dark Knight Returns, είναι το Batman: Year One.»

– MIAMI HERALD

«Το σκίτσο του Mazzucchelli αποτελεί ίσως την καλύτερη εικονογράφηση ιστορίας του Batman. Όσο για τον Miller, η ικανότητά του να δημιουργεί σκηνές δράσης είναι ανυπέρβλητη… Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και συναρπαστικό έργο.»

– LA TIMES BOOK REVIEW

978-960-306-934-8