Immortal Hulk vol. 2: Η Πράσινη Πόρτα - Al Ewing (Greek)
ISBN: 9789604369478

9789604369478
OΞΥ κόμικς
15,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή
Ποσότητα
check Άμεσα διαθέσιμο για αποστολή! Για παραλαβή από το κατάστημα επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα

 

Κάνε τις αγορές σου με KLARNA και πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική!

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ – ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΚΑΘΩΣ Ο ΜΠΡΟΥΣ ΜΠΑΝΝΕΡ ΠΑΛΕΥΕΙ να ελέγξει το απέθαντο τέρας μέσα του, βρίσκει τον εαυτό του να στοιχειώνεται από παλιούς φίλους και συμμάχους. Μέχρι που θα φτάσουν οι Εκδικητές για να σταματήσουν ένα τέρας που έφτιαξαν οι ίδιοι; Και οι μυστηριώδεις επιστήμονες της Σκιώδους Βάσης έχουν τα δικά τους σχέδια για τον Μπάνερ,
αν και μπορεί αντί γι’ αυτά απλά να βρουν τον τρόμο. Υπάρχουν, όμως, πιο μοχθηρές δυνάμεις εν δράσει. Κάτι τρομερό έχει μολύνει τον Μπάνερ. Μια σκοτεινή μόλυνση με ανείπωτα σχέδια για την ανθρωπότητα. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο ο Αθάνατος Χαλκ γνωρίζει γι’ αυτό! Εντωμεταξύ ο Καρλ «Θραύστης» Κριλ απλά προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα, αλλά τώρα για να σώσει ό,τι έφτιαξε για τον εαυτό του, πρέπει να κάνει το αδύνατο – ο Απορροφητικός Άνδρας πρέπει να σκοτώσει τον Αθάνατο Χαλκ! Αλλά ο Χαλκ είναι ο μόνος ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και τους τρόμους που περιμένουν στην άλλη μεριά της Πράσινης Πόρτας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ IMMORTAL HULK #6-10 – ΑΠΟ ΤΟΥΣ AL EWING, JOE BENNETT, LEE GARBETT, MARTIN SIMMONDS, RUY JOSÉ, LE BEAU UNDERWOOD, RAFAEL FONTERIZ ΚΑΙ PAUL MOUNTS.

«Οι φανατικοί οπαδοί του τρόμου το χρειάζονται αυτό στη ζωή τους, όπως χρειάζονται τον Clive Barker, τον John Carpenter και τον Stephen King.

Είναι το κάτι άλλο» – AiPT!
«Εξαιρετικό» – The AV Club
«Μια εντυπωσιακά καινούργια προσέγγιση» – Newsrama

9789604369478