ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οποιαδήποτε αίτημα αλλαγής ή ακύρωσης πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα είτε μέσω mail στο info@geekgalaxy.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 2105902355. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης, καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα. Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής - αλλαγής σας. 

Το κόστος επιστροφής σε περίπτωση ακύρωσης επιβαρύνει τον πελάτη σύμφωνα με το ισχύον τιμολόγιο της εταιρείας courier που θα επιλέξει. Ο αγοραστής έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier από την οποία το παρέλαβε με χρέωση παραλήπτη, στην περίπτωση αυτή από το ποσό επιστροφής θα παρακρατηθούν 3€ για το κόστος της μεταφοράς.

 Σε περίπτωση αλλαγής το κόστος επιστροφής μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας  courier γίνεται με χρέωση παραλήπτη και χωρίς κόστος για τον αγοραστή. Η αποστολή για το προϊόν της αλλαγής θα χρεωθεί 5€ ως αντικαταβολή ή 3€ με πληρωμή μέσω κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς ή Paypal.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα , για οποιοδήποτε λόγο, να προχωρήσει σε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία παραλαβής.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί προτού αυτή παραληφθεί από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών και κατόπιν επικοινωνίας είτε με κλήση είτε με email στα προαναφερόμενα στοιχεία επικοινωνίας.

 Έγκυρο αίτημα ακύρωσης ή επιστροφής θεωρείται εκείνο για το οποίο έχει ο αγοραστής λάβει σχετική επιβεβαίωση με τρόπο αντίστοιχο του τρόπου υποβολής του αιτήματος.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, σε προϊόν αξίας άνω των 150€, που έχει γίνει ειδική παραγγελία για τον πελάτη ή είναι  pre-order, τότε η προκαταβολή που είχε ζητηθεί (ίση με το 1/5 της αξίας του προϊόντος) δεν επιστρέφεται. 

Αλλαγή προϊόντος

Ο αγοραστής σε περίπτωση που επιθυμεί να προχωρήσει σε αλλαγή προϊόντος έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει το κατάστημα εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και να ενημερώσει για την πρόθεση του και το προϊόν με το οποίο επιθυμεί να προχωρήσουμε σε αλλαγή.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 2-15 εργάσιμων ημερών. Ο τρόπος επιστροφής είναι ο ίδιος με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.