Οποιαδήποτε αίτημα αλλαγής ή ακύρωσης πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα είτε μέσω mail στο info@geekgalaxy.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 2105902355. Ωράριο εξυπηρέτησης Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00, εξαιρούνται αργίες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης, καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα. Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής - αλλαγής σας. Το κόστος της πρώτης επιστροφής (ακύρωσης ή αλλαγής) καλύπτεται από την εταιρεία μας, για κάθε επόμενη επιστροφή ή αλλαγή εκτός της αρχικής το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη σύμφωνα με το ισχύον τιμολόγιο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, 3€.

Η δοκιμή των προϊόντων γίνεται κατόπιν αποδοχής της παραλαβής από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

 

·        Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα , για οποιοδήποτε λόγο, να προχωρήσει σε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία παραλαβής.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί προτού αυτή παραληφθεί από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών και κατόπιν επικοινωνίας είτε με κλήση είτε με email στα προαναφερόμενα στοιχεία επικοινωνίας.

 Έγκυρο αίτημα ακύρωσης ή επιστροφής θεωρείται εκείνο για το οποίο έχει ο αγοραστής λάβει σχετική επιβεβαίωση με τρόπο αντίστοιχο του τρόπου υποβολής του αιτήματος.

 

·        Αλλαγή προϊόντος

Ο αγοραστής σε περίπτωση που επιθυμεί να προχωρήσει σε αλλαγή προϊόντος έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει το κατάστημα εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και να ενημερώσει για την πρόθεση του και το προϊόν με το οποίο επιθυμεί να προχωρήσουμε σε αλλαγή.

 

Επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 10-15 εργάσιμων ημερών. Ο τρόπος επιστροφής είναι ο ίδιος με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.