Όροι χρήσης:

Το geekgalaxy.gr  είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης συλλεκτικών προϊόντων δώρων και μουσικών δίσκων. Τα στοιχεία της επιχείρησης είναι τα εξής:


Έδρα: Δελφών 66, 12243, Αιγάλεω Αττικής.
ΑΦΜ επιχείρησης 802083204
ΔΟΥ: Αιγάλεω
Αρ. ΓΕΜΗ 169592103000


Η επικοινωνία δύναται να γίνει είτε με κλήση στα τηλέφωνα 2105902355/ 2114442567 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στο  info@geekgalaxy.gr.

Μπορείτε να προηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με ηλεκτρονική διεύθυνση www.geekgalaxy.gr, εφόσον βέβαια συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης. Η λειτουργία της επιχείρησης διέπεται  από την χρήση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Το geekgalaxy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν  παρανόηση ή παρερμηνεία των όρων, για τυχόν διευκρινήσεις ο χρήστης/αγοραστής δύναται να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρείας.

Ακολουθούν αναλυτικά οι όροι χρήσης του ιστότοπου, χρήση του site και καταχώρηση παραγγελίας συνιστούν την ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

 

1.    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εξόφληση των αγορών σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους ασφαλείς τρόπους πληρωμής:

             Αντικαταβολή

Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας με μετρητά. Ο υπάλληλος της εταιρείας κούριερ, σας παραδίδει την παραγγελία, εφόσον λάβει την αντίστοιχη αξία του δέματος.
Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.

             Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέτετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

                  IBAN: GR7101720470005047108940411

                  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GEEKGALAXY E.E.

  Θα πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας ή ονοματεπώνυμο. Σε περίπτωση μεταφοράς των χρημάτων από διαφορετική τράπεζα θα πρέπει ο καταθέτης να επιλέξει τα έξοδα να επιβαρύνουν τον ίδιο (OUR).

             Πιστωτικές/ χρεωστικές κάρτες

Πληρωμή με όλες τις πιστωτικές κάρτες ή χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard,  Maestro και American Express  χρησιμοποιώντας το ασφαλές περιβάλλον της  τράπεζας Πειραιώς. Ο χρήστης δεν επιβαρύνεται με παραπάνω έξοδα κάνοντας χρήση της υπηρεσίας αυτή. Αφού συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία στο “καλάθι αγορών”, θα οδηγηθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης παραπάνω υπηρεσίας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι άκρως κρυπτογραφημένα και απολύτως ασφαλή.

             PayPal

Πληρωμή με PayPal, o χρήστης δεν επιβαρύνεται με παραπάνω έξοδα κάνοντας χρήση της υπηρεσίας αυτή.

 

             Πληρωμή στο κατάστημα με κάρτα ή μετρητά

Παραλαβή και εξόφληση των αγορών σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα από το κατάστημα, Δελφών 66 Αιγάλεω, κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

 

2.    Τρόποι Αποστολής

 

·        Με εταιρεία κούριερ

Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον αγοραστή. Το κόστος για δέμα μέχρι 2 κιλά είναι 3€ και για κάθε κιλό έξτρα είναι 1€. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και συνήθως χρειάζεται 3 εργάσιμες μέρες, αν είναι στην ηπειρωτική Ελλάδα. Στη νησιωτική Ελλάδα, καθώς και σε δυσπρόσιτες περιοχές χρειάζονται 1-3 μέρες παραπάνω.

Σε περιπτώσεις ειδικών αναγκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές κτλ) η εταιρεία geekgalaxy.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

·        Παραλαβή από το κατάστημα

Δύναται να γίνει παραλαβή από το κατάστημα, κατόπιν σχετικής επιλογής κατά τη διαδικασία checkout και επικοινωνίας με το κατάστημα.

·        Με ΕΛΤΑ (για παραγγελίες εξωτερικού)

Οι  αποστολές που αφορούν σε προορισμό εκτός Ελλάδος θα αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ.

 

 

 

3.    Πολιτική Αλλαγών – Επιστροφών - Ακυρώσεων

 

Οποιαδήποτε αίτημα αλλαγής ή ακύρωσης πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα είτε μέσω mail στο info@geekgalaxy.gr είτε μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα 2105902355/ 2114442567. 

Το κόστος επιστροφής σε περίπτωση ακύρωσης επιβαρύνει τον πελάτη σύμφωνα με το ισχύον τιμολόγιο της εταιρείας courier που θα επιλέξει. Ο αγοραστής έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier από την οποία το παρέλαβε με χρέωση παραλήπτη, στην περίπτωση αυτή από το ποσό επιστροφής θα παρακρατηθούν 3€ για το κόστος της μεταφοράς.

 Σε περίπτωση αλλαγής το κόστος επιστροφής μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας  courier γίνεται με χρέωση παραλήπτη και χωρίς κόστος για τον αγοραστή. Η αποστολή για το προϊόν της αλλαγής θα χρεωθεί 5€ ως αντικαταβολή ή 3€ με πληρωμή μέσω κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς ή Paypal.

Ο πελάτης δύναται να ακυρώσει την παραγγελία του εντός τριών(3) ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email στο info@geekgalaxy.gr. Σε περίπτωση που περάσει το χρονικό περιθώριο των τριών(3) ημερών η εταιρεία δεν θα δέχεται ακυρώσεις και δεν υποχρεούται να επιστρέψει χρήματα εφόσον πελάτης έχει πληρώσει το προϊόν.

 

·        Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα , για οποιοδήποτε λόγο, να προχωρήσει σε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία παραλαβής.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί προτού αυτή παραληφθεί από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών και κατόπιν επικοινωνίας είτε με κλήση είτε με email στα προαναφερόμενα στοιχεία επικοινωνίας.

 Έγκυρο αίτημα ακύρωσης ή επιστροφής θεωρείται εκείνο για το οποίο έχει ο αγοραστής λάβει σχετική επιβεβαίωση με τρόπο αντίστοιχο του τρόπου υποβολής του αιτήματος.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, σε προϊόν αξίας άνω των 150€, που έχει γίνει ειδική παραγγελία για τον πελάτη ή είναι  pre-order, τότε η προκαταβολή που είχε ζητηθεί (ίση με το 1/3 της αξίας του προϊόντος) δεν επιστρέφεται.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 2-15 εργάσιμων ημερών. Ο τρόπος επιστροφής είναι ο ίδιος με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

 

 

 

·        Αλλαγή προϊόντος

Ο αγοραστής σε περίπτωση που επιθυμεί να προχωρήσει σε αλλαγή προϊόντος έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει το κατάστημα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και να ενημερώσει για την πρόθεση του και το προϊόν με το οποίο επιθυμεί να προχωρήσουμε σε αλλαγή.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 2-15 εργάσιμων ημερών. Ο τρόπος επιστροφής είναι ο ίδιος με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση αλλαγής το κόστος επιστροφής μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας  courier γίνεται με χρέωση παραλήπτη και χωρίς κόστος για τον αγοραστή. Η αποστολή για το προϊόν της αλλαγής θα χρεωθεί 5€ ως αντικαταβολή ή 3€ με πληρωμή μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή μέσω Paypal.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης, καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα. Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής - αλλαγής σας.

 

 

4.    Pre-Orders (Προ-παραγγελίες)

 

Τα προϊόντα που βρίσκονται σε προ-παραγγελία (είτε λόγω μη ύπαρξης αποθέματος, είτε λόγω μελλοντικής κυκλοφορίας) δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα.

 

·        Αν το προϊόν έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε μια μελλοντική ημερομηνία, ο τίτλος του προϊόντος φέρει το διακριτικό (Pre Order) και η ημερομηνία αναγράφεται είτε στην περιγραφή του προϊόντος είτε στο πεδίο της τιμής. Η εταιρεία geekgalaxy δεν φέρει καμία ευθύνη αν ο κατασκευαστής/ προμηθευτής αλλάξει ημερομηνία κυκλοφορίας ή ακυρώσει την κυκλοφορία του προϊόντος.

·        Η εταιρεία geekgalaxy δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στον κατασκευαστή/ προμηθευτή.

·        Σε παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα και προ-παραγγελίες(Pre-Order) άνω των 150€, ζητείται μια προκαταβολή ίση με το 1/3 της αξίας του προϊόντος η οποία είναι ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΗ σε περίπτωση ακύρωσης με ευθύνη του πελάτη.

 

·        Προ-παραγγελίες που έχουν προ-πληρωθεί και ο πελάτης ζητά την ακύρωση μετά το πέρας των τριών(3) ημερών από τη στιγμή της παραγγελίας δεν γίνεται να ακυρωθούν και η εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα.

 

 

 

5.    Ασφάλεια Συναλλαγών

Η σελίδα geekgalaxy.gr συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς εγγυώντας σας ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή. Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιοποιούνται, αποκαλύπτονται σε τρίτους. Οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι ασφαλής καθώς χρησιμοποιούνται προηγμένα συστήματα ασφαλείας για την αποφυγή υποκλοπής των στοιχείων σας. Χρησιμοποιούνται σύγχρονες τεχνικές πιστοποίησης βασισμένες σε διεθνή πιστοποιημένες προδιαγραφές. Η τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία  geekgalaxy.gr δεσμεύονται για την ασφαλή ολοκλήρωση των συναλλαγών σας.