Iron Studios TMNT - Shredder - Statue BDS Art Scale 1/10 28cm
Barcode: 618231951970

IS95197
Iron Studios
279,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
check (Pre-Order) Εκτιμώμενη ημερομ.κυκλοφορίας Μάϊος 2023 (Η ημερ. κυκλοφορίας ενδέχεται να αλλάξει)

PRE-ORDERS
 

Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα

 

Κάνε τις αγορές σου με KLARNA και πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική!

Στις σκιές της Νέας Υόρκης αναζητώντας τους εχθρούς του, η λάμψη των κοφτερών λεπίδων του σε μεταλλικές πλάκες που συνθέτουν μια πανοπλία που καλύπτει μέρος των ποδιών, των χεριών και των ώμων του, προκαλεί οποιονδήποτε στο δρόμο της. Με κρύα και ανελέητα μάτια κάτω από ένα ασημένιο κράνος σαμουράι που κρύβει το πρόσωπό του και φορώντας έναν μαύρο και γκρι χιτώνα με μια κάπα, ο κύριος εχθρός των πιο διάσημων αδελφών χελωνών στην ποπ κουλτούρα παίρνει το άγαλμά του «Shredder BDS - TMNT - Art Scale 1/10” από την Iron Studios, παρουσιάζοντας τον τρομερό αρχηγό της εγκληματικής ομάδας νίντζα ​​Foot Clan, πάνω από ένα βάθρο διοράματος που σχηματίζεται από δοκούς και σκουριασμένους σωλήνες ενός παλιού τοίχου από τούβλα, παραπέμποντας στο φθαρμένο τοπίο των υπονόμων της Νέας Υόρκης.

Ο κύριος ανταγωνιστής της ομάδας Teenage Mutant Ninja Turtles σε όλα τα μέσα του franchise, ο Shredder είναι ο Oroku Saki, μέλος της Foot Clan στην Ιαπωνία, ενοχοποίησε τον πρώην αντίπαλό του Hamato Yoshi με την απόπειρα δολοφονίας ενός επισκέπτη Sensei. Αναγκασμένος να εξοριστεί στη Νέα Υόρκη, ο Yoshi ζούσε στους υπονόμους με τέσσερα κατοικίδια χελώνες. Ο Saki ανέλαβε την ηγεσία της Foot Clan και έγινε ένας από τους πιο θανατηφόρους πολεμιστές της, ξεκινώντας να δραστηριοποιείται με τη φυλή ninja του στις ΗΠΑ ως Shredder και διοικώντας πολλαπλές εγκληματικές δραστηριότητες. Όταν βρήκε τον Yoshi ακόμα ζωντανό και προσπάθησε να τον σκοτώσει με μια παχύρρευστη ουσία που ονομάζεται Mutagen ή Ooze, μεταμόρφωσε τον Yoshi σε έναν ανθρωπόμορφο αρουραίο, όπως και ο ίδιος, οι χελώνες του επίσης μεταλλάχθηκαν, αποκτώντας ανθρωποειδή σώματα και νοημοσύνη. Ο Yoshi, μετονομάστηκε σε Splinter, ενεργώντας ως πατρική φιγούρα και σενσέι, εκπαίδευσε τις χελώνες του στο ninjutsu για να πολεμήσει τον παλιό του εχθρό και τους οπαδούς του.

Δημιουργημένο στα κόμικ των Kevin Eastman και Peter Laird, η απλή αλλά εντυπωσιακή εικόνα του Shredder, με την πανοπλία του αόριστα βασισμένη στην πανοπλία ενός σαμουράι και τις λεπίδες εμπνευσμένες από αυτές που φαίνονται σε μεγάλους τραπεζοειδείς τρίφτες τυριού τον έκαναν έναν από τους πιο αξέχαστους κακούς. της ποπ κουλτούρας στη δεκαετία του '80 και ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για την επιτυχία του Teenage Mutant Ninja Turtles ως franchise πολυμέσων. Αποκαλύφθηκε στο SDCC 2022 από την Iron Studios και προβλήθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή Inside Iron Studios Day, που είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία, το άγαλμα του Shredder προσθέτει τέλεια στη σύνθεση ενός σετ διοράματος με τα άλλα αγάλματα των Leonardo, Raphael, Donatello. , και Michelangelo BDS - TMNT - Art Scale 1/10, επίσης μεμονωμένα διαθέσιμα για προπαραγγελία. Δείτε τις στυλιζαρισμένες εκδόσεις Toy Art "TMNT - MiniCo", και σύντομα άλλα νέα από το σύμπαν TMNT από την Iron Studios.

IS95197